zondag 5 september 2010

Koninginnenpasteitje met tofu


Ingrediënten:


Bereiding:

- venkel in kleine reepjes snijden en beetgaar koken in een pan (klein beetje water met groentebouillon), kookvocht houden.
- champignons in kleine schelletjes snijden en aanbakken, besprenkelen met halve citroen, vocht sparen.
- tofu in blokjes snijden en aanbakken (vocht uit verpakking sparen)
- venkel, champignons en tofu samen in een grote pan smijten, al het vocht erbij en laten garen
- sojaroom erbij en laten inkoken
- videetjes langzaam opwarmen in oven
- vuur uitdoen en verse kervel (veel! - geeft het mm effect), peterselie, bieslook, lava bijvoegen
- opdienen met zelf gesneden frietjes of puree.


Een recept van JeSuPoZe.

2 opmerkingen:

  1. Klaargemaakt. Mijn allereerste homemade veggie maaltijd. En heeeeeeeerlijk!
    Zelfs mijn anti-vegetarisch lief moest beamen dat het lekker was.
    Zeker eens klaarmaken!

    BeantwoordenVerwijderen