Ingrediënten:
Bereiding:
- venkel in kleine reepjes snijden en beetgaar koken in een pan (klein beetje water met groentebouillon), kookvocht houden.
- champignons in kleine schelletjes snijden en aanbakken, besprenkelen met halve citroen, vocht sparen.
- tofu in blokjes snijden en aanbakken (vocht uit verpakking sparen)- venkel, champignons en tofu samen in een grote pan smijten, al het vocht erbij en laten garen
- sojaroom erbij en laten inkoken
- videetjes langzaam opwarmen in oven
- vuur uitdoen en verse kervel (veel! - geeft het mm effect), peterselie, bieslook, lava bijvoegen - opdienen met zelf gesneden frietjes of puree.
Klaargemaakt. Mijn allereerste homemade veggie maaltijd. En heeeeeeeerlijk!
BeantwoordenVerwijderenZelfs mijn anti-vegetarisch lief moest beamen dat het lekker was.
Zeker eens klaarmaken!
Mercikes!
BeantwoordenVerwijderen