maandag 13 september 2010

Zoete aardappel uit de oven

Wateddenodig

- twee zoete aardappelen
- Durban Curry (merk Santa Maria)
– olijfolie
– een ovenschaal
– een oven (duh)

Watdoejedommee

Aardappelen schillen, wassen, in blokjes snijden en in de ovenschaal schikken.
Strooi de Durban Curry over de partjes, overgiet ze rijkelijk met olijfolie en roer alles om met je handen (er is niets zo leuk als met je handen koken).
Smijt de hele boel in een voorverwarmde oven.
Ik heb alles op 175°C twee keer 8 minuten laten bakken. Ze waren een beetje mals, dus probeer gerust een andere temperatuur of duur.


Die Durban Curry, of Zuid-Afrikaanse curry is een welkome afwisseling van de typische Indische curry’s. Deze is iets pittiger. Heerlijk over een spiegelei!

Lekker eet!

Een recept van Lamazone

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen