vrijdag 10 september 2010
Quornlasagne
Lasagne maken, dat doet ieder op zijn eigen manier.
Hier maken we een groentenpotje met tomaat, courgette, champignon, paprika, ui, look en uiteraard het quorngehakt. Kruiden naar smaak.
De lasagnevellen kunt u gewoon in het warenhuis kopen. Of zelf maken, als u echt all the way wilt gaan. Voorkoken hoeft niet, volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar ik doe dat toch. Zelfs na een half uur in de oven, blijven die anders een beetje hard en dat moet ik niet.
Overgieten met een kaassaus - zie het boek van de boerinnenbond of het www - en dan de oven in.
Smakelijk!
Een recept van Oontje.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Lekker lekker, en gaat ook met sojagehakt! Want quorn, dat moet ík niet :). Want, en nu wil ik hier gene spelbreker zijn, op quorn kunt ge vrij heftig allergisch reageren (wat ik dus doe). Misschien moet ik quorn ook eens voor de rechter slepen, haha! (zieke vrouw sleept quorn voor de rechter)
BeantwoordenVerwijderenAh, dat wist ik niet, Stien. Tja, 't was quorn omdat het Lief er echt véél te veel gekocht had voor 1 gerechtje.
BeantwoordenVerwijderenSojagehakt, dat ken ik dan weer niet. Moet ik eens proberen.
Quorn... ben ik doooodziek van!!! en nu verplichten ze dat vergif in de scholen??? Onverantwoord!!!
BeantwoordenVerwijderen