Wat?
- rode zoete puntpaprika’s
- gekookte rijst
- lenteuitjes
- rood chilipepertje
- rozijntjes
- sesamzaad
- citroensap
- bieslook
- paprikaolie (uit een pot geroosterde paprika’s)
- ras el hanoud
- peper en zout
- fetakaas
Snijd de paprika doormidden. Meng de rijst met de resterende ingrediënten, met uitzondering van de fetakaas. Ik geef geen hoeveelheden, dat hebben jullie juist opgemerkt. Omdat ik niets afgewogen heb. Gewoon een beetje op gevoel en een beetje meer van de dingen die je lekker vindt en minder van de dingen die je maar zozo vindt.
Vul de paprika’s en placeer ze in een ovenschotel. Leg een paar brokjes fetakaas bovenop het rijstmengsel. Doe een bodempje water in de ovenschotel (zodat de paprika’s gaar kunnen stomen), overgiet de paprika’s met een beetje olijfolie en laat ze een halfuurtje bakken in een oven van 200 graden.
Een recept van Op den buiten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten