donderdag 24 maart 2011

Dagen Zonder Vlees #14: Courgette-Fetabeleg

Courgette-fêtabeleg vond ik hier en was erg lekker. (Al smaken de bieslook en de feta wel sterk door, daar ga ik misschien nog eens mee experimenteren.)


 
1 courgette, in kleine blokjes gesneden
1 uitje, fijngesnipperd
150 g fetakaas
een handvol bieslook, fijngesneden
Fruit de ui en de courgette in een beetje olie (geen boter want het broodsmeersel wordt koud gegeten) en laat ze op een laag vuurtje inkoken tot het gaar is.
Laat het courgettemengsel in de koelkast koud worden en voeg dan de bieslook en de fetakaas toe.
Mix alles met een staafmixer of in de keukenrobot.
Doordat de fetakaas zout is, hoef je normaal gezien geen extra zout meer te gebruiken.
Een recept van Twee Meisjes.

1 opmerking:

  1. Ook hier kan ik de foto niet pinnen :( Kunnen/mogen de foto's publiek gezet worden?

    BeantwoordenVerwijderen