Een tikkie bewerkelijk, meer iets voor een zondag dan voor een werkdag... Maar zó de moeite waard!
Nodig:
1 bak champignons
1 courgette
1 rode en 1 gele paprika
1 aubergine
paar mooie tomaten
olie
groene pesto
evt extra knoflook
citroensap
grillpan (bbq kan ook!)
knoflooksaus
evt geraspte kaas
Hoe:
Maak een flinke bodem marinade van de olie en de pesto en citroensap (evt. knoflook) in een ruime schaal.
Snij de groenten in plakken en reepjes, champignons in 4-en.
Schep door de marinade en laat minstens een half uur staan.
Verhit de grillpan. Verwarm de tortilla's. Snijd de tomaten klein.
Rooster de groenten in porties. (Wat klaar is kan je in de oven even warm houden)
Aan tafel smeer je de tortilla's in met knoflooksaus, vul ze met de groenten en tomaat en kaas.
Eet smakelijk!
(overigens ook heel goed te doen in shoarma-broodjes!)
Een recept van Kaathangtdeslingers.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten