Ik heb er geen andere naam voor. De heerlijkste, lekkerste pasta die ik ooit at... Pittig en romig, zout en zoet... ik zat zacht zingend aan tafel.... en ik werd door ten minste drie gezinsleden peinzend aangestaard.....
Misschien zijn het toch wisselkinderen?
Nodig:
olijfolie
groene (dunne) asperges
'verse' spaghetti
handje rucola
2 tl geraspte citroenschil
2 eetl citroensap
vers pepertje
knoflook
italiaanse kaas
Hoe?
Kook de asperges kort gaar, bewaar de pan met vocht
en kook daar even later de pasta beetgaar in.
Laat de asperges uitlekken en meng met rucola, peper, citroenschil, fijngesneden knoflook en de helft van de kaas.
Schep goed door elkaar en meng met de pasta. Besprenkel met olie en citroensap en maal er nog wat zwarte peper over.
goed mengen, eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten