donderdag 7 oktober 2010

Pasta met courgette en geitekaas


NODIG voor 2 volwassen en 3 mini's: 
500 g volkoren pasta, 3 courgetten, 1 chililpeper, 2 sjalotjes, 1 teentje look, oregano, pezo, geitekaas, 3 pijpajuintjes, pijnboompitten
TE VOLGEN SCENARIO:
  1. snij de courgetten in dobbelsteentjes
  2. snij de sjalotjes en de look fijn
  3. snij de pijpajuintjes in ringetjes
  4. sjalotjes en look fruiten en daarna de courgetten erbij en die laten gaar worden
  5. ondertussen de pasta gaar koken en pijnboompitten roosteren
  6. 1/2 (of meer naar smaak) fijn gesneden chilipepertje bij de courgettes doen
  7. afkruiden met pezo en oregano
  8. pasta afgieten en mengen met het courgettemengsel
  9. op de borden schikken
  10. geitekaas erover verkruimelen
  11. wat pijpajuintjes en pijnboompitjes erover strooien
  12. et voila
  13. nog lekkerder met een koud glas witte wijn
  14. smakelijk!
Een recpt van Polkadotjes.

3 opmerkingen:

  1. De receptjes zien er hier allemaal zo lekker uit! Spijtig genoeg lust meneer boerenerf bijna niets van groenten. Ik zal slinkse truken moeten uithalen om toch één van die gerechtjes onder zijn neus te schuiven :-)

    BeantwoordenVerwijderen